Announcement

Collapse
No announcement yet.

Møt oss på Gatebilmessa 6-8 mars!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Møt oss på Gatebilmessa 6-8 mars!

    EMMA vil være til stede på Gatebilmessa på Norges Varemesse, Lillestrøm, som arrangeres fra 6. til 8. mars. Her kan du se noen av de råeste stereobilene i Norge, få mer informasjon om EMMA og vår virksomhet samt møte oss som jobber med EMMA for en hyggelig stereoprat!

    Dessuten vil årets terminliste bli tilgjengelig på messa, og denne vil selvfølgelig også publiseres på våre nettsider.

    Vi sees på Lillestrøm!

    EMMA ønsker samtidig å minne om årets dommerkurs, som er gratis for deltakere og arrangeres 28. og 29. mars i Oslo. For mer informasjon og påmelding, se våre nettsider på www.emmaweb.no.
    Espen Skogen
    espen@emmaweb.no
    ---
    Webmaster for www.emmaweb.no.

  • #2
    Helgen nærmer seg med stormskritt, årets EMMA-foldere med terminliste er sendt til trykkeriet i dag tidlig og vi gleder oss til å se alle stereointeresserte på Lillestrøm til helga!

    Påmeldingsfristen for dommerkurset nærmer seg også med stormskritt, så om du nøler med å melde seg på begynner du å få dårlig tid. Mer info og påmelding finner du på http://www.emmaweb.no under "Dommerkurs" - kurset er helt gratis for deltakere og veldig nyttig enten du vil stille som dommer eller bare få full oversikt over gjeldende regler fordi du skal konkurrere i år.
    Espen Skogen
    espen@emmaweb.no
    ---
    Webmaster for www.emmaweb.no.

    Comment

    Working...
    X