Gå tilbake   €€ BILSTEREOFORUMET €€ > Bilstereo > Verkstedet

Svar
 
Trådverktøy Visningsmoduser
  #1  
Gammel 10-08-2016, 22:06
JohnJohn JohnJohn er offline
Newbie
 

Medlem siden: Aug 2016
Sted: Asker
Meldinger: 3
JohnJohn is on a distinguished road
Standard Ingen lyd fra spiller etter trekking av signalkabel.

Hei, trakk nettop en signalkabel frem til spilleren min som skal til en liten forsterker i bagasjerommet.
Jeg møtte litt motstand da jeg trakk den gjennom og ned mot pedalene. Jeg teipet den fast i en strips jeg allerede hadde fått gjennom fra nedsiden og dro gjennom. Jeg måtte som sagt dra litt hardere enn det som burde vært nødvendig.

Problemet er da at nå er det absolutt ingen lyd i noen av høyttalerene, verken fremme, bak eller i original sub.

Bilen er en a6 avant 99 modell.

Har jeg kommet borti noe? Dratt utav noe? Hva burde jeg sjekke først?

Takk på forhånd!
Svar med sitat
  #2  
Gammel 10-08-2016, 22:28
kane kane er offline
Forum avhengig
 

Medlem siden: Jul 2014
Sted: Ålesund
Meldinger: 135
kane is on a distinguished road
Standard

Høres ut som du har dratt ut høytalerkontakta på spilleren men det regner jeg med du hadde sett når du kobla til signalkabelen?
Har du forsterker på eller bruker du innebygd?
Svar med sitat
  #3  
Gammel 10-08-2016, 22:47
JohnJohn JohnJohn er offline
Newbie
 

Medlem siden: Aug 2016
Sted: Asker
Meldinger: 3
JohnJohn is on a distinguished road
Standard

Alle kontakter er sjekket og er klipset sammen.. Ser ingen åpenbare feil.

Er kun spilleren som driver originale høyttalere, usikker på om det er orignal amp i bilen, men det kan hende da det er en org sub over ene hjulbuen bak,
Svar med sitat
  #4  
Gammel 12-08-2016, 21:05
golfnos golfnos er offline
Forum konge
 

Medlem siden: Feb 2007
Sted: Kristiansand
Meldinger: 1,645
golfnos is on a distinguished road
Standard

Er vel gjerne en forsterker bak til det, som du kan ha revet av en kabel på?
Svar med sitat
  #5  
Gammel 12-08-2016, 23:40
Bilstereosenteret.no sin avatar
Bilstereosenteret.no Bilstereosenteret.no er offline
Forumkonge
 

Medlem siden: Feb 2007
Sted: Tønsberg/Nøtterøy
Meldinger: 3,631
Bilstereosenteret.no is on a distinguished road
Standard

Høres ut som det er full Bose i bilen din. Har du i det hele tatt en kontakt for høyttalerkabler? Normalt bruker det kun å være ISO til strøm, og mini ISO til signal +++, på biler med full Bose. I så tilfelle kan du ha dratt av den blå kabelen som går ut av spilleren og inn i overgangen, for gjør at Bose forsterkeren starter opp.
__________________
Mvh
Pål Andréas Bryng
Bilstereosenteret.no
Vi forhandler bl.a.:
Pioneer - Focal - Rockford Fosgate - Cadence - Ground Zero - Tsunami -
Alpine - InstallBay - Brax - Helix - Silent Coat - dynaBel - Clarion - MTX


Følg oss på Facebook
Gjør en trygg handel hos oss. Sjekk vår feedback-side!

Vi gjør det vi kan for å levere det Du ønsker deg, til en hyggelig pris!
Svar med sitat
  #6  
Gammel 13-08-2016, 14:12
JohnJohn JohnJohn er offline
Newbie
 

Medlem siden: Aug 2016
Sted: Asker
Meldinger: 3
JohnJohn is on a distinguished road
Standard

Har skrudd ut frontsettet og satt inn nytt som drives av egen forsterker. Nå har jeg uansett mye bedre lyd en det var i de originale Blaupunkt høyttalerene, så da kan det bare være
Svar med sitat
Svar

Trådverktøy
Visningsmoduser

Regler for innlegg
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke svare på innlegg / tråder
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke redigere meldingene dine

BB kode er
Smilier er
[IMG] kode er
HTML kode er Av

Forumnavigering



Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.

Norsk Bokmål oversettelse av: Espen
Advertisement System V2.5 By   Branden
Norsk Bokmål oversettelse av Webtono
Design by Webtono.net