Gå tilbake   ¤¤ BILSTEREOFORUMET ¤¤ > Bilstereo > Generell prat

Svar
 
Trådverktøy Visningsmoduser
  #1  
Gammel 24-01-2018, 07:13
Inkompetent Inkompetent er offline
Newbie
 

Medlem siden: Jan 2018
Sted: Karmøy
Meldinger: 2
Inkompetent is on a distinguished road
Question For lite spenning på Remote-kabel?

Hei godtfolk!

Har problemer ang. oppkobling av sub. Forsterker starter (Og lyser opp) etter at jeg har hentet strøm fra baklys på bilen (Mercedes W211). Spilleren i bilen har ikke remote, derfor henter jeg fra baklys. Det rare er at forsterker starter, og lyser, ingen feilmelding kommer. Men suben lager ikke en lyd.

Dersom jeg krysser polen på inngangen til forsterkeren og over til remote, altså om jeg henter strøm direkte fra ei kobling fra batteriet så lyser forsterker og suben spiller. Er det noen som har peiling på hvorfor dette skjer?

Eneste jeg kan tenke meg er at remote krever mer spenning, noe jeg syns er fryktelig rart, da remote egentlig bare er et signal om at forsterker skal skru seg på?

Takker for svar på forhånd!
Svar med sitat
  #2  
Gammel 27-01-2018, 15:43
stigern sin avatar
stigern stigern er offline
Moderator
 

Medlem siden: Aug 2011
Sted: Haugesund
Meldinger: 127
stigern is on a distinguished road
Standard

Sitat:
Opprinnelig postet av Inkompetent Vis post
Hei godtfolk!

Har problemer ang. oppkobling av sub. Forsterker starter (Og lyser opp) etter at jeg har hentet strøm fra baklys på bilen (Mercedes W211). Spilleren i bilen har ikke remote, derfor henter jeg fra baklys. Det rare er at forsterker starter, og lyser, ingen feilmelding kommer. Men suben lager ikke en lyd.

Dersom jeg krysser polen på inngangen til forsterkeren og over til remote, altså om jeg henter strøm direkte fra ei kobling fra batteriet så lyser forsterker og suben spiller. Er det noen som har peiling på hvorfor dette skjer?

Eneste jeg kan tenke meg er at remote krever mer spenning, noe jeg syns er fryktelig rart, da remote egentlig bare er et signal om at forsterker skal skru seg på?

Takker for svar på forhånd!
Ta og koble opp relé styring av remote, problem løst 😊

Sent fra min SM-G950F via Tapatalk
__________________
Vw Passerask Lowline 1,9TDI-R Variant 2003 mod "Mean Green Sound Machine"
Digital Designs // Alpine // Soundstream // Audio-System // Pioneer //
Svar med sitat
  #3  
Gammel 31-01-2018, 09:15
Maxopp Maxopp er offline
Newbie
 

Medlem siden: May 2011
Sted: Ålesund
Meldinger: 22
Maxopp is on a distinguished road
Standard

Kan muligens være dårlig jording på lykten, noe som er kjent på flere biler aner ikke om det er normalt et problem på en W211.
Svar med sitat
  #4  
Gammel 08-02-2018, 19:24
Joakim sin avatar
Joakim Joakim er offline
Forum konge
 

Medlem siden: Mar 2007
Sted: Revetal
Meldinger: 1,194
Joakim is on a distinguished road
Standard

Trekk en kabel fra sigarettenneren foran i bilen, den skrus av/på sammen med tenninga og har alltid nok spenning.
__________________
Joakim Skovlund

Mobil: 943 55 200 - Epost:joakim@skovlund.no
Svar med sitat
  #5  
Gammel 17-02-2018, 21:57
Inkompetent Inkompetent er offline
Newbie
 

Medlem siden: Jan 2018
Sted: Karmøy
Meldinger: 2
Inkompetent is on a distinguished road
Standard

Da trakk jeg kabel fra sigarettenneren foran, og nå ble remoteproblemet iallefall borte! Takk for gode tips fra dere alle.

Dessverre viser det seg at det har dukket opp enda et problem. Mercedes har en sperre som kommer opp hvor alt unødvendig dilldall skrur seg av dersom spenningen begynner å bli lav. Dette innebærer bl.a A/C, interiørlys, og selvfølgelig sigarettenneren...

Forsterkeren er på 3400 watt, og siden denne meldingen kommer og går mens jeg kjører (Forsterker kobles da inn og ut, ettersom spenningen blir for lav) Er det da dynamoen som produserer for lite strøm? (Noe som virker sannsynlig i mitt hode da den ikke klarer å opprettholde nok spenning mens bilen er i gang) Eller kan det også være batteriet? Er en forsterker som trekker 3400 watt virkelig så kraftig at den krever så mye strøm?

Forsterkeren er forøvrig en BOSS R3400D og subben en Pioneer TS-W2502D2|D4
Svar med sitat
  #6  
Gammel 25-04-2018, 20:43
Zeroo Zeroo er offline
Forum avhengig
 

Medlem siden: Oct 2010
Sted: Lakselv / finnmark
Meldinger: 101
Zeroo is on a distinguished road
Standard

Sitat:
Opprinnelig postet av Inkompetent Vis post
Da trakk jeg kabel fra sigarettenneren foran, og nå ble remoteproblemet iallefall borte! Takk for gode tips fra dere alle.

Dessverre viser det seg at det har dukket opp enda et problem. Mercedes har en sperre som kommer opp hvor alt unødvendig dilldall skrur seg av dersom spenningen begynner å bli lav. Dette innebærer bl.a A/C, interiørlys, og selvfølgelig sigarettenneren...

Forsterkeren er på 3400 watt, og siden denne meldingen kommer og går mens jeg kjører (Forsterker kobles da inn og ut, ettersom spenningen blir for lav) Er det da dynamoen som produserer for lite strøm? (Noe som virker sannsynlig i mitt hode da den ikke klarer å opprettholde nok spenning mens bilen er i gang) Eller kan det også være batteriet? Er en forsterker som trekker 3400 watt virkelig så kraftig at den krever så mye strøm?

Forsterkeren er forøvrig en BOSS R3400D og subben en Pioneer TS-W2502D2|D4

Jeg ødelegger sikkert kvelden din med å si dette, men den Boss forsterkeren leverer ikke 3400 watt. Boss er blitt testet så mange ganger og er ikke i nærheten av å levere de så kalte "3400 watt" dem skryter av.

Hvis jeg ikke tar helt feil så klarer man med en 90 amp org dynamo og drive ett anlegg på ca 1200 watt.
__________________
Joachim
Svar med sitat
  #7  
Gammel 18-02-2018, 18:17
golfnos golfnos er offline
Forum konge
 

Medlem siden: Feb 2007
Sted: Kristiansand
Meldinger: 1,645
golfnos is on a distinguished road
Standard

Aller ytterst på spissen kan den kanskje trekke i nærheten av den effekten.

Ut fra betegnelsen vil jeg anta at batteriet er modent for utskiftning, og mulig allerede dynamo leverer sitt til bilens elektronikk og da ikke har særlig overskudd. I såfall bør du ikke bare skifte med en ny men med en større.
Svar med sitat
  #8  
Gammel 20-02-2018, 09:42
Jonassigurdson94 Jonassigurdson94 er offline
Newbie
 

Medlem siden: Jan 2018
Sted: Oslo
Meldinger: 5
Jonassigurdson94 is on a distinguished road
Standard

Løste du problemet ditt?
__________________
Avløp og sluk fra billigvvs
Svar med sitat
  #9  
Gammel 19-03-2018, 11:58
TakeTheTime sin avatar
TakeTheTime TakeTheTime er offline
Forum konge
 

Medlem siden: Dec 2009
Sted: Nittedal
Meldinger: 3,037
TakeTheTime is on a distinguished road
Standard

Sitat:
Opprinnelig postet av Jonassigurdson94 Vis post
Løste du problemet ditt?
Lurer jeg også på
__________________
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Pioneer deh-80prs | Polk Audio MM | Vifa Peerless V-line | Genesis III
Svar med sitat
  #10  
Gammel 23-03-2018, 10:00
Wuze Wuze er offline
Newbie
 

Medlem siden: Mar 2018
Sted: Tromsø
Meldinger: 1
Wuze is on a distinguished road
Standard

Hadde samme problemet på en volvo V50, hentet remote fra baklyset funket fint helt til jeg byttet forsterker til en GZPA1.4000DXII, forsterkeren kunne spille i "nøkkelposisjon 2" men når jeg startet bilen så fikk jeg målt spenningsfall i baklyset. gikk fra 12.3V til 11.2V.

Fikset problemet med å trekke remote fra sigarett tenneren
Svar med sitat
Svar

Emner
anlegg, kabel, remote, spenning

Trådverktøy
Visningsmoduser

Regler for innlegg
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke svare på innlegg / tråder
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke redigere meldingene dine

BB kode er
Smilier er
[IMG] kode er
HTML kode er Av

Forumnavigering



Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.

Norsk Bokmål oversettelse av: Espen
Advertisement System V2.5 By   Branden
Norsk Bokmål oversettelse av Webtono
Design by Webtono.net