G? tilbake   ?? BILSTEREOFORUMET ?? > Bilstereo > Generell prat

 
 
Tr?dverkt?y S?k i denne tr?den Visningsmoduser
  #1  
Gammel 24-01-2018, 08:13
Inkompetent Inkompetent er offline
Newbie
 

Medlem siden: Jan 2018
Sted: Karm?y
Meldinger: 2
Inkompetent is on a distinguished road
Question For lite spenning p? Remote-kabel?

Hei godtfolk!

Har problemer ang. oppkobling av sub. Forsterker starter (Og lyser opp) etter at jeg har hentet str?m fra baklys p? bilen (Mercedes W211). Spilleren i bilen har ikke remote, derfor henter jeg fra baklys. Det rare er at forsterker starter, og lyser, ingen feilmelding kommer. Men suben lager ikke en lyd.

Dersom jeg krysser polen p? inngangen til forsterkeren og over til remote, alts? om jeg henter str?m direkte fra ei kobling fra batteriet s? lyser forsterker og suben spiller. Er det noen som har peiling p? hvorfor dette skjer?

Eneste jeg kan tenke meg er at remote krever mer spenning, noe jeg syns er fryktelig rart, da remote egentlig bare er et signal om at forsterker skal skru seg p??

Takker for svar p? forh?nd!
Svar med sitat
 

Emner
anlegg, kabel, remote, spenning

Tr?dverkt?y S?k i denne tr?den
S?k i denne tr?den:

Avansert s?k
Visningsmoduser

Regler for innlegg
Du kan ikke starte nye tr?der
Du kan ikke svare p? innlegg / tr?der
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke redigere meldingene dine

BB kode er P?
Smilier er P?
[IMG] kode er P?
HTML kode er Av

Forumnavigering



Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.

Norsk Bokm?l oversettelse av: Espen
Advertisement System V2.5 By   Branden
Norsk Bokm?l oversettelse av Webtono
Design by Webtono.net