Announcement

Collapse
No announcement yet.

''den store bilstereo bibelen''

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Den ekte bibelen må ha vært skrevet på sopprus da, sånn sett skulle det ikke være noe problem å overgå den med tanke på å holde beina på bakken i allefall :P
    Roar Sørlie
    Tlf 90127075
    Strandgata 26; mitt andre hjem :P

    Comment


    • #17
      Vel, idet hovedpersonen i den "nyeste" delen av bibelen (i den grad den kan kalles "ny" nå lenger, når blir DEN gammel???) gjorde vann til vin, så var det vel gitt at utfallet på det hele ville bli relativt... svevende. Snakkende busker, incest og faen vet hva. Og noen klager på at TV er voldelig og et sterkt medium. Vel, boka var nok også et relativt sterkt medium på en tid hvor underholdning var synonymt med steining, gapestokk og avhogde hoder - noe som også sier mye om hvor lettpåvirkelige folk var på den tiden.

      Meeen, bak to topic. Kremt.

      Syns enkelt og greit at "GUIDE" eller til og med "RETTLEIING I BILSTEREO - NO PÅ NYNORSK" hadde vært bedre titler, for bare ordet "bibel" gir ikke akkurat kredibilitet sånn i første omgang.

      Comment


      • #18
        Når kommer Stereotyp, Joakim?

        Comment


        • #19
          men det trenger en ikke å vite for å bygge bilstereo. Når det gjelder ohm på høyttalere så trenger man i grunn kun å vite hvordan felles motstanden forandrer seg når man gjør forskjellige koblinger.

          En basic guide hadde nok ikke vært store problemer med å lage, en guide som har nok informasjon at du får grei lyd og at ingenting tar fyr. Men en Bilstereo Bibel, hvor alt man trenger å vite om bilstereo står er et mye større problem.
          Mvh. Damir

          Comment


          • #20
            http://bilstereoforumet.no/showthread.php?t=9467

            Mvh Tony
            - The only road to take is perfection itself

            Comment


            • #21
              hehe, men sånn som det står i tråden og, så kan ikke alle komme på kurset. Og så er det vel kjekt å ha en basic guide, slik at vi ikke får spørsmål "hvordan skal jeg koble dette sammen" o.l.
              Mvh. Damir

              Comment


              • #22
                www.bcae1.com

                Spørsmål får man uansett, hver dag spørres det om flere ting som enten er nevnt en drøss ganger tidligere på forumet eller som det finnes sticky på. Hvor mange tråder finnes det ikke om innspillingstid og om 12V-utstyr kan kobles opp i stua for eksempel? Folk synes bare det er enklere å lage en ny tråd enn å søke litt eller måtte lese gjennom litt tekst for å finne svaret på det de lurer på.
                Last edited by epifant; 04-03-2010, 13:38.

                Comment


                • #23
                  Denne boka finnes, men den er ikke i trykk lenger. Jeg kjøpte den selv for en 10 års tid siden, da kostet den 600kr.. nå kan den leses gratis på nett.

                  Se her: http://www.bilstereoipraktiken.se/
                  [URL="http://www.facebook.com/OttesenDesign"]http://www.facebook.com/OttesenDesign[/URL]

                  Comment


                  • #24
                    hvorfor skal du ha den på norsk da 95% av begrepene vi bruker er engelske? finnes mange fine høyttaler bøker som tar for seg alle disse forskjellige tingene å introduserer deg til alle disse fine formlene vi liker å kunne for å understreke ting

                    Dynabel har mange av disse bøkene. å selvom dem ikke er tiltenkt bilstereo så er det masse nyttig kunnskap der som er generel

                    en annen ting du kan begynne med er å lære deg ohms lov å hva begrepene i den er så stiller du sterkere neste gang du er på torshov.
                    TEAM RE-LOUD
                    http://www.teamreloud.com

                    Norwegian Champion 08

                    Comment

                    Working...
                    X