Jeg er meget glad i pølser, så jeg griller (for meg selv) stort sett kun ostepølser (med og uten bacon) sånn på kvelda og tar noen pils i samma når sola går nedover åsen. Herligt på sommern!
Skal jeg ha ordentlig mat kjører jeg indirekte grilling på indrefilet. Heller oppi litt øl i dryppforma så kjøttet får en meget god smak. Tilbehøret er pils, potetsalat, ris og alt annet som måtte falle meg inn der og da
For dere som ikke har prøvd dere på indirekte grilling så prøv, blir noe anna!
Bruk også tennbriketter istedet for kull, da brikettene ikke behøver tennveske for og fyre og setter ikke smak på maten. Brenner også lengre med jevnere varme kontra kull..
Skal jeg ha ordentlig mat kjører jeg indirekte grilling på indrefilet. Heller oppi litt øl i dryppforma så kjøttet får en meget god smak. Tilbehøret er pils, potetsalat, ris og alt annet som måtte falle meg inn der og da
For dere som ikke har prøvd dere på indirekte grilling så prøv, blir noe anna!
Bruk også tennbriketter istedet for kull, da brikettene ikke behøver tennveske for og fyre og setter ikke smak på maten. Brenner også lengre med jevnere varme kontra kull..
Comment